طرز تهیه موس قهوه

به گزارش هوای اصفهان، موس قهوه یکی از دسرهای باکلاس و مجلسی است که می توانید برای مهمانی های خاص خود آن را تهیه کنید. قهوه و نسکافه یکی از خوشمزه ترین طعم دهنده های دسر، برای کسانی است که طعم قهوه را می پسندند. شما می توانید با استفاده از موادی ساده، در کمترین فرصت و به راحت ترین شکل این دسر را برای بچه ها خود تهیه نمایید یا در مهمانی هایتان با یاری این دسر از مهمانانتان پذیرایی کنید. بعلاوه شما می توانید با اضافه کردن مقداری شکلات به این دسر، طعم بهتری به آن دهید.

طرز تهیه موس قهوه

مواد لازم برای تهیه موس قهوه

  • زرده تخم مرغ چهار عدد
  • شکر 250 گرم
  • قهوه 20 گرم
  • خامه به میزان لازم
  • شیر یک لیوان

طرز تهیه موس قهوه

مرحله اول

برای تهیه این دسر شیر را درون شیر جوش بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد. در این مرحله ضروری است حواستان به شیر باشد تا سر نرود.

مرحله دوم

بعد از اینکه شیر داغ شد آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک گردد. بعد از خنک شدن شیر، کم کم قهوه را به آن اضافه کنید و آنها را به خوبی مخلوط کنید.

مرحله سوم

داخل یه کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و زرده آن را جدا کنید و داخل کاسه همزن بریزید.

مرحله چهارم

زرده ها را خوب هم بزنید تا کاملا سفت گردد و روی آن کاملا کف کند و حالتی مانند ماست چکیده پیدا کند. سپس آن را کم کم به ترکیب شیر و قهوه اضافه کنید و با هم به خوبی مخلوط کنید.

مرحله پنجم

در مرحله آخر موس قهوه ای که تهیه نموده اید را به یک ظرف شیشه ای مانند ظرف بستنی خوری منتقل کنید و آن را برای مدت 45 تا 60 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

مرحله ششم

بعد از گذشت این مدت، موس را از یخچال خارج کنید و آن را تزیین کنید. برای تزیین این دسر می توانید از خامه، گردو و شکلات بهره ببرید. دسرتان را سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه موس قهوه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه موس قهوه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید