کاستا تورته آلبالو

به گزارش هوای اصفهان، این دسر که با کیک صبحانه و آلبالوی خشک تهیه می گردد، نوعی دسر ایتالیایی است.

کاستا تورته آلبالو
  • تعداد: 12 نفر
  • زمان تهیه: 45 دقیقه
  • زمان خنک شدن: 90 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

  • 300 گرم نان صبحانه آماده
  • 3 قاشق غذاخوری آب آلبالو
  • 455 گرم پنیر خامه ای
  • یک پیمانه پنیر ریکوتا
  • ¾ پیمانه شکر
  • 3 قاشق غذاخوری آرد کامل
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 142 گرم شکلاتی شیری خرد شده
  • 2/3 پیمانه بادام خرد شده و بوداده
  • 2/3 پیمانه آلبالوی خشک
  • 1/3 پیمانه خامه فرم گرفته

طرز تهیه

1- فر را به دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. با چاقوی اره ای، کیک را با میزان های 2 سانتی متری برش دهید. روی آنها آب آلبالو بریزید و داخل قالب بچنید. بقیه کیک را کف قالب بچینید تا شکل قالب را بگیرد.

2- برای مواد میانی، در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای، پنیر ریکوتا، ¾ پیمانه شکر و آرد را اضافه کنید. با هم زن برقی و سرعت میانه آنها را هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. ¼ پیمانه تکه های شکلات، 1/3 پیمانه بادام و آلبالوی خشک را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را روی کیک بمالید.

3- کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی گردد. به مدت 30 دقیقه آن را خنک کنید. با یاری چاقو، لبه های قالب را باز کنید تا کیک از آن به راحتی خارج گردد.

4- برای سرو، در کاسه مایکروفر، 1/3 پیمانه خامه را در مایکروفر به مدت 30 تا 60 ثانیه گرم کنید. شکلات به جای مانده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آب گردد. در آخر نیز بادام خرد شده روی آن بریزید.

ارزش غذایی

  • کالری: 624
  • چربی: 43 گرم
  • کلسترول: 174 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 50 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • قند: 38 گرم
  • پروتئین: 12 گرم
  • سدیم: 217 میلی گرم
  • پتاسیم: 220 میلی گرم
  • کلسیم: 151 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "کاستا تورته آلبالو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاستا تورته آلبالو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید