طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ نموده و تکه ای

به گزارش هوای اصفهان، همبرگر مرغ خانگی را می توان با استفاده از گوشت مرغ چرخ نموده و یا به صورت تکه ای درست و به عنوان نوعی ساندویچ گرم با سبزیجاتی نظیر گوجه فرنگی، کاهو خیار شور میل کرد. طرز تهیه همبرگر خانگی با مرغ چرخ نموده و تکه ای نکاتی دارد که رعایت آن ها در کیفیت غذا تاثیر زیادی خواهد داشت.

طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ نموده و تکه ای

هوای اصفهان | سرویس آشپزی - همبرگر یکی از انواع غذاهای لذیذ با گوشت چرخ نموده و نوعی سانودیچ گرم است که پیدایش آن در آمریکا ریشه دارد. در برخی از شهر های آمریکای شمالی، ساندویچی به نام پرشین برگر (Persian burger) متقاضی فراوان پیدا نموده است. اما همبرگر مرغ نوعی همبرگر خانگی است که با گوشت چرخ نموده یا تکه ای مرغ درست شده و با نان همبرگر و سبزیجاتی همچون گوجه فرنگی، کاهو و خیار شور سرو می گردد. همبرگر مرغ یک غذا ساده است که به راحتی در خانه قابل تهیه می گردد. در این مقاله طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به روش های (1) تکه ای و (2) چرخ نموده را با مرور کنیم.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.

  • همبرگر مرغ با مرغ تکه ای
  • همبرگر مرغ با مرغ چرخ نموده

1. طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی با مرغ تکه ای

مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان2 عدد
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1/4 قاشق چایخوری
پودر چیلی1 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز1 قاشق چایخوری
سیر له شده2 حبه
روغن مایع5 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا4 ورقه
آبلیموی تازه2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ورقه ای خرد شده2 عدد
نان همبرگر4 عدد
سس کچاپبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سینه مرغ را نصف نموده و از طول برش بزنید.
  2. سینه مرغ پس از برش زدن باید به صورت ورقه های نازکی به شکل زیر درآید.
  3. نمک، فلفل سیاه، سیر له شده، پودر زیره سبز و پودر چیلی را در کاسه کوچکی ریخته و با هم مخلوط کنید.
  4. مخلوط ادویه ها را به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن مایع و 2 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه روی ورقه های مرغ بریزید.
  5. مرغ را با ادویه ها خوب مخلوط کنید تا همه قسمت های مرغ به ادویه آغشته گردد (مرینیت کردن مرغ).
  6. مرغ را به مدت 30-20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار گردد. در صورتی که زمان کافی در اختیار دارید مرغ را از شب قبل مرینیت نموده و در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار گردد.
  7. در یک تابه، 3 قاشق غذاخوری روغن ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس ورقه های پیاز را به روغن اضافه کنید. در صورت تمایل کمی نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و حدود 10-8 دقیقه به تفت دادن پیاز ادامه دهید تا پیاز طلایی گردد. در صورت تمایل می توانید پیاز را سرخ نکنید و از ورقه های پیاز به صورت خام در ساندویچ همبرگر مرغ بهره ببرید.
  8. تابه ای را روی حرارت متوسط قرار داده و ورقه های مرغ را پس از مزه دار شدن در آن بچینید. هر طرف ورقه های مرغ را به مدت 4-3 دقیقه حرارت دهید تا پخته و نرم شوند.
  9. مرغ ها را در سینی فر بچینید و روی هر یک از آن ها یک ورق پنیر پیتزا قرار دهید. سینی را در فر قرار دهید و گریل را روشن کنید حدود 3-2 دقیقه صبر کنید تا پنیر ذوب گردد، سپس مرغ ها را از فر خارج کنید.
  10. برای اینکه همبرگر مرغ شما خوشمزه تر گردد می توانید نان همبرگر را از وسط نصف نموده و دو طرف نان همبرگر را به مدت یک دقیقه در فر گریل کنید یا به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا 177 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  11. مرغ را روی یک نیمه از نان همبرگر قرار دهید، روی آن ورقه های گوجه فرنگی، خیار شور یا کاهو بگذارید، مقداری سس کچاپ یا سس مایونز روی آن بریزید و نیمه دیگر نان را روی آن قرار دهید.

بیشتر بخوانید:

2. طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی با مرغ چرخ نموده

مواد لازم
گوشت مرغ چرخ نموده450 گرم
پودر سوخاری2 فنجان (100 گرم)
شیر کم چرب1/2 فنجان (120 میلی لیتر)
پیاز رنده شده3 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز1/4 قاشق چایخوری
نمک3/4 قاشق چایخوری
روغن زیتون1 قاشق چایخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
نان همبرگر4-5 عدد
سس کچاپبه میزان لازم
پنیر پیتزا، برگ کاهو، گوجه فرنگی و خیارشوربه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست را چرخ کنید و در یک کاسه نسبتا عظیم بریزید.
  2. شیر، 1/2 فنجان ، پیاز، فلفل قرمز، نمک و در صورت تمایل مقداری فلفل سیاه به مرغ چرخ نموده اضافه کنید. 1/5 فنجان از پودر سوخاری را کنار بگذارید تا در مراحل بعدی از آن بهره ببرید.
  3. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست و نرمی حاصل گردد.
  4. مخلوط را به 4 قسمت تقسیم نموده و هر قسمت را با دست گرد نموده و سپس روی آن را کمی فشار دهید تا پهن گردد.
  5. هر یک از همبرگر ها را روی کاغذ روغنی قرار داده و با انگشت خود وسط آن را کمی گود کنید تا موقع سرخ شدن در روغن شکل خود را از دست ندهند و بهتر سرخ شوند.
  6. به جامانده پودر سوخاری را در بشقابی ریخته و دو طرف همبرگر ها را کاملا با پودر سوخاری بپوشانید.
  7. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، مقداری روغن در تابه داغ کنید. همبرگر ها را در روغن قرار دهید و هر طرف آن ها را حدود 5 دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی مایل به قهوه ای شوند.
  8. نان های همبرگر را از وسط به دو نیم تقسیم نموده و هر طرف آن ها را به مدت 1 دقیقه در تابه گریل کنید یا به مدت 5 دقیقه در فر گرم شده روی حرارت 350 درجه فارنهایت یا 177 درجه سانتی گراد قرار دهید تا ترد شوند.
  9. همبرگر مرغ را روی یک نیمه نان همبرگر قرار دهید، در صورت تمایل روی آن یک ورق پنیر پیتزا بگذارید.
  10. بسته به ذائقه خود سبزیجات و سس دلخواه روی همبرگر مرغ بریزید، سپس نیمه دیگر نان همبرگر را روی آن قرار دهید و به صورت گرم میل کنید.
منبع: setare.com

به "طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ نموده و تکه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ نموده و تکه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید