تماته بادمجان جنوبی؛ غذایی گیاهی و بی رقیب در خوشمزگی

به گزارش هوای اصفهان، در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

تماته بادمجان جنوبی؛ غذایی گیاهی و بی رقیب در خوشمزگی

به گزارش، تماته بادمجان به سبک جنوبی غذایی است که ممکن است در شهر های دیگر به نام گوجه بادمجان شناخته شده باشد و با یکبار تجربه کردن یک وعده لذت بخش در ذهنتان پدیدار گردد.

تماته بادمجان غذایی است که شما می توانید در روز هایی که در پی یک غذای ساده و در عین حال بسیار خوشمزه هستید آن را پخته و از آن کمال لذت را ببرید.

بادمجان یک کیلو

گوجه فرنگی نیم کیلو

پیاز 2 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

بادمجان ها را پوست می گیریم و ضخیم برش می زنیم. روی بادمجان ها را نمک می پاشیم تا تلخی آن ها گرفته گردد.

در این مرحله نمک روی بادمجان را می شوییم و آن ها را سرخ می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم. به آن زردچوبه اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورد.

گوجه ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به پیاز داغ اضافه می کنیم.

می توانیم برای اینکه رنگ تمامه بهتر گردد کمی رب گوجه فرنگی هم اضافه نمود، ولی گوجه فرنگی خالی خیلی خوش طعم تر است. بعد از این که تماته تفت کوچکی خورد، بادمجان را که سرخ نموده بودیم به آن اضافه می کنیم.

تمامه نباید سرخ گردد، چون که بادمجان باید با بخار تماته در حال پخته شدن، نرم گردد. در ظرف را می بندیم و با حرارت خیلی ملایم می گذاریم بپزد تا زمانی که بادمجان نرم نشده باشه باید مرتب چک کنیم که ته نگیرد و می توانیم کمی هم آب اضافه کنیم.

بادمجان ها را بعد از پخت کامل با پشت قاشق له کنیم و به مقدار لازم نمک می زنیم تا با حرارت ملایم جا بیافتد.

منبع: وقت صبح

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "تماته بادمجان جنوبی؛ غذایی گیاهی و بی رقیب در خوشمزگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تماته بادمجان جنوبی؛ غذایی گیاهی و بی رقیب در خوشمزگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید