طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

به گزارش هوای اصفهان، کوفته مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می گردد. کوفته مرغ از غذاهایی محسوب می گردد که در هر کشوری با دستوری منحصربفرد تهیه می گردد و از انواع سبزیجات در تهیه آن استفاده می گردد.

طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

این غذای خوشمزه شباهت زیادی به کتلت مرغ دارد و به همین علت می توانیم به سلیقه خود آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنیم. در بعضی دستورها در این کوفته از برنج پخته شده هم استفاده می گردد که باعث می گردد بافت کوفته ترد تر و خوشمزه تر گردد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

دستور پخت کوفته مرغ

مرحله اول

برای تهیه کوفته مرغ خوشمزه ابتدا سینه و ران راچرخ می کنیم و در کاسه ای می ریزیم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک و دانه های آن را خارج می کنیم.

مرحله دوم

سپس رنده می کنیم و به مرغ اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و همراه با پیاز به مواد می افزاییم. حالا تخم مرغ را اول در پیاله ای می شکنیم تا در صورت سالم بودن به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله انواع ادویه ها را اعم از زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، نمک، زنجبیل، فلفل و کمی دارچین در صورت تمایل به آن اضافه می کنیم و همگی مواد را با قاشق مخلوط می کنیم و بعد با دست ورز می دهیم تا مایه کوفته منسجمی بدست بیاوریم.

مرحله چهارم

سپس تابه ای را روغن سرخ کردنی فراوان می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ گردد و بعد به میزان یک گردو از مایه بر می داریم و به آن فرم لوله ای یا هر مدلی که تمایل دارید بدهید و داخل روغن قرار دهید تا سرخ گردد

مرحله پنجم

بعد کوفته ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ گردد. کوفته ها را داخل توری قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج گردد و در ظرف مورد نظر آن ها را می چینیم و با سس مورد علاقه نوش جان کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید