فراوری گوشت مرغ در آذربایجان شرقی 15 هزار تن افزایش یافت

به گزارش هوای اصفهان، معاون بهبود فراوریات دامی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: با برنامه ریز های انجام شده در دولت سیزدهم فراوری گوشت مرغ در استان 15 هزار تن افزایش یافت.

فراوری گوشت مرغ در آذربایجان شرقی 15 هزار تن افزایش یافت

آقای زمان زاد قویدل گفت: افزایش ظرفیت جوجه ریزی به علت صدور مجوز توسعه و احداث واحد های مرغداری نو در استان آذربایجان شرقی از ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم با هدف تامین پروتئین مورد احتیاج جامعه انسانی انجام یافته است.

وی با بیان اینکه از اول شهریور ماه سال 1400 تا اول شهریور ماه سال جاری 45 میلیون قطعه جوجه ریزی در واحد های مرغداری گوشتی اجرا شده است، گفت: این افزایش 15 درصدی جوجه ریزی منجر به اشتغال 100 نفر شده است.

معاون بهبود فراوریات دامی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: با افزایش ظرفیت جوجه ریزی فراوری گوشت سفید مرغ 15 هزار تن به مقدار فراوری استان افزوده شده است.

ظرفیت جوجه ریزی مرغداری های استان 3.5 میلیون قطعه در ماه و فراوری مرغ در حدود 100 هزار تن در سال است.

هوای اصفهان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "فراوری گوشت مرغ در آذربایجان شرقی 15 هزار تن افزایش یافت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری گوشت مرغ در آذربایجان شرقی 15 هزار تن افزایش یافت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید