ساده ترین روش تهیه ترشی کیوی ترد و خوشمزه

به گزارش هوای اصفهان، کیوی از سوغاتی های خوشمزه زمستانی است که خواص بی شماری دارد. می خواهیم با این میوه زمستانی ترشی درست کنیم؛ ترشی ای که تهیه آن بسیار آسان و سریع است و طعمی فوق العاده دارد. علاوه براین ترشی کیوی در کنار غذاهای گوشتی یک چاشنی بسیار عالی به شمار میرود و به بهتر هضم شدن و بهبود مراحل هضم غذاهای سنگین یاری می نماید.

ساده ترین روش تهیه ترشی کیوی ترد و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه ترشی کیوی

  • کیوی دو کیلوگرم
  • سرکه انگور یک پیمانه
  • سیاهدانه دو قاشق غذاخوری
  • پوست لیمو ترش (رنده شده) دو قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز (آسیاب شده) دو قاشق غذاخوری
  • نمک دو قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز (دانه درشت) به اندازه لازم

طرز تهیه ترشی کیوی

مرحله اول

برای آغاز کیوی ها را بشویید و بعد از این که خشک کردید، پوست بگیرید و خرد کنید.

مرحله دوم

پودر گشنیز، سیاه دانه، نمک، فلفل و رنده پوست لیموترش را با کیوی­ ها مخلوط کنید.

مرحله سوم

سرکه انگور را به کیوی­ ها اضافه کنید و به هم بزنید.

مرحله چهارم

مواد را در ظرف مخصوص ترشی بریزید و در آن را محکم ببندید.

مرحله پنجم

ظرف ترشی را در جای خشک و خنک قرار دهید. پس از پنج روز ترشی آماده است.

نکات طرز تهیه ترشی کیوی

  • همانطور که گفتیم این ترشی یک چاشنی فوق العاده در کنار غذاهای گوشتی مثل کباب کوبیده، چنجه و کباب تابه ای است چون باعث بهبود مراحل هضم غذا می گردد.
  • بعد از پنج روز معمولا ترشی آماده است. اما اگر در ظرف را باز کردید و ترشی نرسیده بود یکی دو روز دیگر به آن مهلت دهید.
  • اگر مایل بودید می توانید از کیوی رنده شده بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله

به "ساده ترین روش تهیه ترشی کیوی ترد و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساده ترین روش تهیه ترشی کیوی ترد و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید